هتل عباسی کوه پا اصفهان
در کیلومتر 60 جاده اصفهان نایین و در شهر تاریخی کوهپایه کاروانسرای تاریخی عباسی کوه پا با قدمتی نزدیک به 450 سال مربوط به دوره صفوی می باشد. این کاروانسرا طی بازسازی های انجام شده و با حفظ معماری سنتی، در سال 1391 تغییر کاربری داد و با نام هتل سنتی کاروانسرای عباسی کوهپایه شروع به فعالیت کرد. این کاروانسر با 25 اتاق همکنون در حال پذیرایی از مهمانان تور اصفهان می باشد.
امکانات اتاق های هتل شامل: روم سرویس ، دمپایی ، حمام ، حوله ، سیستم گرمایش و سرمایش ، یخچال ، کمد لباس ، چراغ خواب ، تلفن ، امکان شارژ وسایل الکترونیکی،تلویزیون در اتاق،نوع قفل درب اتاق ، آب رایگان
امکانات هتل شامل : پارکینگ ،نمازخانه ، فروشگا صنایع دستی،تاکسی سرویس شبانه روزی ،سرویس بهداشتی ایرانی در محوطه،سرویس بهداشتی فرنگی در محوطه،رستوران سنتی،شربت خانه سنتی،ويدئو كنفرانس،سالن چند منظوره،باغچه،فضای بيرون هتل برای نشستن،حوض آب،نیمکت چوبی، در برخی از اتاق ها نمای رو به حیاط ،پذيرش 24 ساعته،لاندری،خشکشویی،خدمات اتو،فكس،اتاق چمدان،فتوكپی،خدمات اینترنتی
رستوران کاروانسرا عباسی کوه پا : رستوران هتل با فضایی سنتی قابلیت پذیرایی از 100 نفر را دارا می باشد که شما در آن می توانید صبحانه خود را به صورت بوفه میل نمایید و برای ناهار و شام از منوی آن انتخابی داشته باشد.
موقعیت جغرافیایی هتل : این کاروانسرا در 75 کیلومتری از اصفهان - کیلومتر 60 جاده نایین - شهر تاریخی کوهپایه قرار دارد که شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز با کرایه تاکسی به راحتی به شهر دسترسی داشته باشید.
دیدگاهها
پاسخ:میدان نقش جهان همچنین معروف با نام تاریخی میدان شاه و پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران با نام رسمی میدان امام، میدان مرکزی شهر اصفهان است که در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد.
بناهای تاریخی موجود در چهار طرف میدان نقش جهان شامل عالیقاپو، مسجد شاه (مسجد امام)، مسجد شیخ لطفالله و سردر قیصریه است. علاوه بر این بناها دویست حجره دو طبقه پیرامون میدان واقع شدهاست که عموماً جایگاه عرضهٔ صنایع دستی اصفهان میباشند.
میدان نقش جهان در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ به شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که بهعنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسید.
محتویات
۱ وجهتسمیه و نامها
۲ ویژگیها و مشخصات
۳ تاریخچه
۴ بناهای پیرامونی
۴.۱ مسجد شاه
۴.۲ سردر قیصریه
۴.۳ عالی قاپو
۴.۴ مسجد شیخ لطفالله
۴.۵ ابنیه تخریب شده
۵ کارکرد گذشته
۶ کارکرد امروزین
۷ صنایع دستی
۸ ثبت جهانی و ماجرای برج جهاننما
۹ نگارخانه
۱۰ جستارهای وابسته
۱۱ پانویس
۱۲ منابع
۱۳ پیوند به بیرون
وجهتسمیه و نامها
میدان شاه (اثر والتر میتلهولتسر حوالی سال ۱۳۰۴)
«میدان نقش جهان»
تابلوی میدان نقش جهان.
این میدان پس از ساخت میدان شاه نام گرفت. این میدان در زمان ثبت با همین نام در فهرست میراث جهانی ثبت شد و در حال حاضر در این فهرست با نام میدان امام ثبت شدهاست
تا پیش از دوره صفویه، باغی به نام نقش جهان وجود داشتهاست. در زمان شاه عباس دوم به دلیل شلوغ شدن بیش از حد بازار اطراف و فروشندگان تصمیم بر آن شد که علاوه بر میدان عتیق (یا میدان کهنه) و میدان شاه، میدان دیگری ساخته شود. این میدان که محلش بسیار نزدیک به میدان شاه و پشت مسجد شیخ لطفالله بود، میدان نو نام گرفت. از آنجا که عمارت قدیمی در باغ نقش جهان همزمان با ساخت این میدان، تخریب و مصالح آن در آنجا استفاده شد، میدان نو را میدان نقش جهان نیز مینامیدند.[۳]
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا